اخيراً شاهد انتشار شايعه اى مبنى بر فيلترينگ شبكه هاى اجتماعى توسط مديريت فناورى اطلاعات دانشگاه بوده ايم. ضمن تكذيب اين شايعه، بدين وسيله به اطلاع دانشجويان محترم دانشگاه مى رسانيم كه سياست هاى رياست دانشگاه و به طبع آن مديران دانشگاه در پاسدارى از فكر آزاد و تفكر آزاد انديشى در دانشگاه مى باشد و در مديريت فناورى اطلاعات واحدى براى فيلترينگ وجود نداشته و ندارد و سرويس اينترنت دانشگاه توسط سه سرويس دهنده مستقل تأمين مى شود كه تابع قوانين كشورى مى باشند. بنابرابن سرويس ارايه شده به دانشجويان دانشگاه بدون هيچگونه دخل و تصرفى ارايه مى شود. و وظيفه مديريت فناورى اطلاعات توسعه فناورى هاى روز همگام با دانشگاه هاى برتر كشور مى باشد. اميد است با استعانت از پروردگار بتوانيم منشاء خدمات ارزنده در دانشگاه باشيم.
با احترام
شاهپور رحمانى
مدير فناورى اطلاعات
امتیاز : Article Rating|
در حال حاظر نظری وجود ندارد. اولین نفری باشید که نظر می دهید.