دات نت نیوک
بسته آموزشی فعالیت های پژوهشی - دانشگاهی

در بسته آموزشی فعالیت های پژوهشی - دانشگاهی، آموزش های مربوط به حوزه تحقیق و پژوهش برای علاقه مندان تهیه شده است.
سامانه کارآموزی

راهنمای استفاده از ثبت نام در سامانه کارآموزی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در دسترس می باشد.
تنظیمات اینترنت اکسپلورر (چارگون)

اساتید و کارکنانی که از دیدگاه 4 استفاده می نمایند. با کمک این راهنما تنظیمات اینترنت اکسپلورر را میتوانند انجام دهند.
تایید احکام شخصی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد کارگزینی امکان تایید احکام شخصی خود را پیدا می کنند.
مشاهده آرشیو فیش حقوقی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد مالی آرشیو فیش حقوقی خود را مشاهده، چاپ و ذخیره نمایند.
مشاهده آرشیو احکام شخصی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد کارگزینی آرشیو احکام شخصی خود را مشاهده، چاپ و ذخیره نمایند.
فیلم های آموزشی سیستم اتوماسیون اداری چارگون

فیلم های آموزشی سیستم اتوماسیون اداری چارگون برای راهبران و کارشناسان را می توانید از این قسمت دانلود نمایید.
دانلود لینک های وصله های امنیتی ویندوز برای باج افزار Wannacry

مايكروسافت لينك های دانلود وصله هاي امنيتي MS17-010 در خصوص باج افزار Wannacry را منتشر كرد.