چارگون

راهنمای گزارشات ترددها و حضور و غیاب در سامانه چارگون

روش اخذ گزارشات مربوط به حضور و غیاب در سامانه چارگون با عنوان گزارش عملکرد شخص بر اساس روز
راهنمای ثبت درخواست مرخصی در سامانه چارگون

راهنمای ثبت درخواست مرخصی روزانه و مرخصی ساعتی(پاس شخصی) در سامانه چارگون
تایید احکام شخصی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد کارگزینی امکان تایید احکام شخصی خود را پیدا می کنند.
تنظیمات اینترنت اکسپلورر (چارگون)

اساتید و کارکنانی که از دیدگاه 4 استفاده می نمایند. با کمک این راهنما تنظیمات اینترنت اکسپلورر را میتوانند انجام دهند.
تنظمیات word برای سامانه چارگون

برای مشاهده فایل، به پیوست مراجعه نمایید.
سامانه کارآموزی

راهنمای استفاده از ثبت نام در سامانه کارآموزی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در دسترس می باشد.
مشاهده آرشیو فیش حقوقی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد مالی آرشیو فیش حقوقی خود را مشاهده، چاپ و ذخیره نمایند.
مشاهده آرشیو احکام شخصی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد کارگزینی آرشیو احکام شخصی خود را مشاهده، چاپ و ذخیره نمایند.