راهنمای سامانه برنامه ریزی هوشمند بوستان

فایل و فیلم های آموزشی این مجموعه را میتوانید در ادامه مطلب دانلود نمایید.
راهنمای استفاده از تلفن دانشگاه

با ورود به سایت دانشگاه ( www.usb.ac.ir ) به انتهای صفحه رفته و روی دکمه «راهنمای تلفن دانشگاه» کلیک نمایید.
دروس ارائه شده در ترم

وارد سایت گلستان شده، روی سربرگ «آموزش» کلیک کرده و مسیر مشخص شده را دنبال کنید.
فعالسازی اینترنت

برای فعال سازی اینترنت، وارد سامانه گلستان شده و مسیر زیر را دنبال کنید. سپس...
راهنمای جستجوی کتاب

برای ورود به سایت کتابخانه می توانید ابتدا وارد سایت دانشگاه به نشانی http://usb.ac.ir شده و روی گزینه «کتابخانه» کلیک نمایید
راهنمای تغییر رمز گلستان

ابتدا وارد سایت گلستان شده و مسیر زیر را دنبال کنید.در قسمت شناسه کاربری فعلی، شماره دانشجویی خود را وارد نمایید.در قسمت گذر واژه فعلی، رمز فعلی خود را وارد کنید.
تایید احکام شخصی

اساتید و کارکنان دانشگاه با استفاده از این راهنما بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد کارگزینی امکان تایید احکام شخصی خود را پیدا می کنند.
تنظیمات اینترنت اکسپلورر (چارگون)

اساتید و کارکنانی که از دیدگاه 4 استفاده می نمایند. با کمک این راهنما تنظیمات اینترنت اکسپلورر را میتوانند انجام دهند.
راهنمای ایجاد VPN

برای اینکه بتوانید با تلفن همراه خود به wi-fi وصل شوید؛ ابتدا باید برای گوشی خود vpn ایجاد کنید.
تنظمیات word برای سامانه چارگون

برای مشاهده فایل، به پیوست مراجعه نمایید.
صفحه 1 از 3ابتدا   قبلی   [1]  2  3  بعدی   انتها