تاریخچه مدیریت فناوری اطلاعات

این مدیریت در سال 1369 در محل پردیس دانشگاه (دانشکده مهندسی شهید نیکبخت) به منظور ارایه خدمات مرکز محاسبات به دانشجویان مهندسی و با نام "مرکز کامپیوتر و خدمات ماشینی" راه اندازی شد.

در آن زمان مرکز مجهز به شش دستگاه کامپیوتر پی دی پی (P.D.P.) که امکان برنامه نویسی به زبان فرترن را میسر می ساخت به بهره برداری رسید و در سال 1371 با آماده شدن ساختمان مرکزی دانشگاه واقع در سازمان مرکزی دانشگاه به آنجا منتقل شد و هماهنگ با توسعه علم، مجهز به 25 دستگاه کامپیوتر شرکت سان میکرو سیستم شد که دارای سیستم عامل یونیکس بوده و امکان برنامه نویسی به انواع زبان های رایج را فراهم می کرد.

در سال 1372 تعدادی ریزکامپیوترهای ساخت شرکت های آی بی ام و اولیویتی با پردازنده های اینتل 286 و 386 تهیه شد و اولین بستر شبکه ی دانشگاهی تحت استاندارد همبندی باس و سیستم عامل شبکه ای ناول را پیاده سازی گردید و به شبکه ی جهانی اینترنت که توسط مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات به عنوان فراهم کننده سرویس های شبکه ی دانشگاهی، توسط ارتباط ماهواره ای دو سویه متصل گردید.